Ikoni, maalari

Tasoitetyö on onnistuneen rakennusten pintakäsittelyn perusta – tutustu kattaviin palveluihimme Turussa

Yhteystiedot

Me toteutamme myös sisätilojen ja julkisivujen vaativat tasoitetyöt ja rakennusten pintakäsittelyn Turun alueella sekä muualla Länsi-Suomessa. Kun kohteessa on tarkoitus maalata tai tapetoida, tasoitteet täytyy valita tarkasti. Ammattimiehemme osaavat vuosien kokemuksella suositella oikeat tasoitteet juuri sinun kohteeseesi sopiviin materiaaleihin ja tarpeisiin.

Tasoite joka tilanteeseen

Tasoite on side- ja runkoaineista koostuva aine, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu alustan tasoittamiseen. Epätasaista pintaa maalatessa huomaa tasoituksen tärkeyden.


Hyvä, ammattilaisen tekemä tasoitus lupaa pitkää ikää luonnollisesti myös maalaustyölle. Tasoitustyö riippuu seinästä sekä sen materiaalista, määrittäen esimerkiksi tasoitekerrosten tarvittavan määrän. 


Tasoiteaineita on myös erilaisia: valmistasoitteeseen ei tarvitse työmaalla lisätä vettä kuten kuivatasoitteeseen. Suuremmissa kohteissa voidaan käyttää koneellista tasoittamista.

Koneellinen tasoitustyö on nopeaa ja mahdollistaa myös kipsilevykäsittelyn ja betonikattojen käsittelyn niin, että maalausta ei välttämättä tarvita. Palvelumme kattavat muun muassa:

  • Tasoite- ja ruiskutasoitetyöt
  • Kipsiseinät
  • Sisäkatot ja sumukatot
  • Seinien oikaisut ja tasoitukset
  • Julkisivut

Meiltä saat myös kuiturappauksen, joka koostuu polypropyleenikuidulla vahvistetusta sementtipinnoitteesta. Kuiturappaus sopii erityisesti harkkopinnoille.

Tasoitus ennen maalausta tai muuten vain

Kun tilaat meiltä sekä rakennusten pintakäsittelyn, maalauksen että esityöt, saat asiantuntevaa palvelua kätevästi samasta osoitteesta. Toteutamme maalaus- ja tasoitetyöt yli kymmenen vuoden kokemuksella. Suurin osa asiakkaistamme koostuu rakennusliikkeistä, mutta palvelemme mielellämme myös yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Palvelemme Turun, Tampereen, Rauman ja Loimaan alueilla.

Pyydä ammattiosaaja pinnoittamaan kohteesi, ja saat meiltä erinomaista palvelua laatutakuulla.

Yhteystiedot